Kategória: Hír és Ügynökség.

Admin kategória: Hír.

2019 után idén tavasszal ismét a független, full-service ügynökség szakemberei készítettek reklámfilmet a közép-kelet-európai térség legnagyobb dísznövény kereskedelmi cégcsoportja számára. A tenderen elnyert megbízás a szpotgyártás mellett médiatervezésre és -vásárlásra is vonatkozott.

Bár az Oázis Kertészet erős márka és egy dinamikusan fejlődő kertészeti áruházlánc, ez csupán a második tévés kampányunk. Emiatt jó érzés volt olyan ügynökséget választani, akikkel korábban már sikeresen működtünk együtt. A közös munka során most is ezt éreztük, és bízunk benne, hogy a szpottal találkozó közönségünk is így lesz vele. Meghallja és megérti, mennyivel harmonikusabb lehet az életünk, ha a növényekkel vesszük körül magunkat” – értékelte a közös munkát Boross Gábor, az Oázis marketing managere.

„Mindig pozitív visszajelzés számunkra, ha régi, kedves ügyféltől tendermeghívást kapunk egy-egy új feladatra. Megtisztelő, hogy az Oázis ismét bizalmat szavazott nekünk, és újra együtt dolgozhatunk ennek a piacvezető márkának az image-én” – nyilatkozta Biró László, a Mediator ügyvezetője az együttműködés kapcsán.

A 20 másodperces reklámszpot itt tekinthető meg: https://youtu.be/nFVodCe8d3k