Kategória: Hír és Ügynökség.

Admin kategória: Hír.

Újabb nemzetközi ügyféllel bővült a Próbakő Kommunikáció portfóliója: a csehországi Elem6 a márkaismertség növelésével bízta meg az ügynökséget. A Próbakő június óta segíti a cég kommunikációját – feladatai közé tartozik a terméktesztek szervezése, a piaci bevezetések támogatása, az újságírói kapcsolatok építése és menedzselése, illetve az influenszer együttműködések kialakítása.

„Meghívásos tenderen választottak minket, majd a tavaszi előkészületek után nyár elején kezdtünk el az Elem6-nak dolgozni. Több hasonló profilú ügyféllel is volt már együttműködésünk, így sok éves tapasztalattal vágunk neki az új feladatoknak” – mondta el R. Nagy András, a Próbakő Kft. ügyvezető partnere.

A 2012-ben alapított Elem6 akciókamerák kelet-európai forgalmazásával kezdte meg működését, az elmúlt évek során azonban termékpalettája és disztribúciós hálózata is bővült. Magyarországon olyan saját márkákat értékesítenek, mint a LAMAX, a TrueCam vagy a TrueLife; az akciókamerákon és autós kamerákon kívül pedig már vezeték nélküli audiokészülékek, egészségségápolási cikkek és okoseszközök is megtalálhatók a kínálatukban.