Kategória: Hír és Ügynökség.

Admin kategória: Hír.

A GLAMI online divatáru kereső platform nem értékesíti közvetlenül termékeket, hanem egy helyen gyűjti össze és hirdeti a divattal foglalkozó webáruházak ajánlatait, ezzel leegyszerűsítve a divattermékek kínálatának feltérképezését és vásárlását. 2018-ban a vállalat több mint 100 millió euró bevételt generált partnereinek, 2019-ben elnyerte a Deloitte Technology Fast 50 CE díjat, amellyel Közép-Európa leggyorsabban növekvő technológiai vállalatait tünteti ki. A GLAMI 2020-ban 17 országban van jelen, többek között Magyarországon, Csehországban, Szlovákiában, Görögországban, Romániában, Törökországban és Oroszországban.

A járványügyi helyzet hosszútávú hatásai közül kielmelkedő az e-kereskedelemre gyakorolt hatása, ezért most minden tekintet az online értékesítés lehetőségeire, trendjeire szegeződik. A vállalkozásoknak képeseknek kell lenniük gyorsan reagálni a bizonytalan körülményekre, ezért a klasszikus márkaépítési feladatok mellett, e-kereskedelmi tanácsadói partnereként is támogatni fogjuk a GLAMI márkát az együttműködés keretében  mondta Körömi János, a Clue PR ügyvezető igazgatója.

Elősorban azért választottuk a marketingkommunikációs feladatok ellátására a Clue PR ügynökséget, mert a kommunikációs szakmai ismeretek mellett a magyar piacon kiváló szakértelemmel rendelkeznek az e-kereskedelem területén – mondta Natalia Romanova, a GLAMI nemzetközi kommunikációs szakértője.