Kategória: Képes hír és Ügynökség.

Admin kategória: Képes hír.

A Global SABRE Awards Washington D.C.-ben tartott gálaestjén a Grayling elnyerte a 2019-es év Public Affairs Tanácsadó Ügynökségének díját. A gálaest házigazdája a Holmes Report volt.

A Grayling az elismerést a public affairs terén megvalósított, különösen az európai régióban jelentős növekedéséért, valamint a világszerte erős stratégiai partnerkapcsolatok kiépítéséért kapta, amelyeknek köszönhetően az ügynökség kiemelkedő megoldásokat tud biztosítani nemzetközi ügyfelei számára.

Grayling_Holmes winner_PA

„Nagyon büszkék vagyunk, rendkívül megtisztelő, hogy megkaptuk ezt a rangos díjat” – mondta Russell Patten, a Grayling Public Affairs elnöke. „Büszkék vagyunk, mert a legjobb tanácsadóink és természetesen ügyfeleink nélkül ma nem lennénk itt. Ez a díj az ügyfeleinknek nyújtott munka minőségét tükrözi, amelynek középpontjában a megalapozott kutatás, a stratégiai látásmód, az ügyfelek igényeinek megértése, és a hosszú távon is mindenki számára előnyös megoldások iránti elkötelezettségük áll.”

„Munkatársaink szakértelme és széleskörű tapasztalata páratlan értéket képvisel ügyfeleink számára, akik gyakran országhatárokon átnyúló kihívásokkal találják szemben magukat” – mondta el Ben Petter, a Grayling 11 közép-kelet-európai irodáját felügyelő igazgatója„Az a tény, hogy a kampányokat több piacon egyidejűleg is koordinálni tudjuk, sokkal többet jelent ügyfeleinknek, mint az egyes országokban külön-külön folytatott tevékenységek összesítve.”