Kategória: Hír és Ügynökség.

Admin kategória: Hír.

Meghívásos tenderen választotta ki magyarországi vezető kommunikációs ügynökségét az ÁRKÁD bevásárlóközpontokat és a debreceni Fórumot működtető ECE Projektmanagement Budapest Kft. A tenderen részt vevő ügynökségek közül a vállalat a DeepInsight mellett döntött. Az integrált marketingszolgáltatásokat kínáló cég szeptembertől látja el teljeskörűen az ÁRKÁD üzletközpontokkal kapcsolatos lead-ügynökségi kommunikációs feladatokat.

A hamburgi székhelyű ECE – Európa egyik meghatározó, kereskedelmi ingatlanokra szakosodott ingatlanfejlesztő és – üzemeltető cége – mintegy 195 bevásárlóközpontot üzemeltet Európa-szerte, beleértve a METRO AG-vel közös vállalat, a MEC METRO-ECE Centermanagement GmbH & Co. KG által üzemeltetett egységeket. Az ECE bevásárlóközpontjaiban naponta 4,2 millió vásárló fordul meg.

„Az ECE-vel megkötött szerződés mérföldkő az ügynökségünk életében, hiszen ezzel a megállapodással sikerült bebizonyítanunk, hogy az integrált PR- és marketingkommunikációra vonatkozó koncepciónk nem csak innovatív, hanem a megbízók számára is vonzó megoldást jelent. Elmondhatjuk, hogy legújabb ügyfelünkkel valóban integrált ügynökséggé váltunk, hiszen az ECE kommunikációs támogatása során teljes fegyvertárunkat bevethetjük” – mondta el Vér Balázs, a DeepInsight társalapítója, kreatívigazgatója.