Kategória: Képes hír és Ügynökség.

Admin kategória: Képes hír.

Filmkockák néven új YouTube-csatornát indított útjára a Fórum Hungary filmforgalmazó a Star Network influencer ügynökség produkciójában 2019 februárjában. A kéthetente jelentkező kedvcsináló műsort két influencer, Zsozéatya és Soulshine by Andi vezeti, ahol a forgalmazó soron következő premierfilmjeivel kapcsolatban lesznek kulisszatitkok, bemutatók, nyereményjátékok, toplisták, és olyan exkluzív tartalmak, mint a szinkronizálás rejtelmei.

A Star Network produkciós részlegének ez a második teljesen saját gyártású YouTube-csatornája a Játsszuk Le! YouTube-csatorna mellett. A csatornabemutató trailer 2019. február 6-án került feltöltésre a YouTube-ra, ezt másnap már követte is az első epizód, amelyet kéthetente követnek majd az újabb részek.

Farkas Dániel, a Star Network influencer ügynökség szakmai vezetője: „Az elmúlt években remek kampányokat valósítottunk meg a Fórum Hungary-vel, amelynek újabb lépcsőjeként megbízást kaptunk csatornájuk gyártására is. A production csapatunk felel a csatorna teljes egészéért, kezdve a grafikai megjelenéstől, az adásmenetek kidolgozásán át egészen az utómunka és csatorna üzemetetésével bezárólag. Céges stratégiánk része, hogy a jövőben újabb márkák számára nyújtson megoldást a tartalomgyártási divíziónk.”

„Számunkra elengedhetetlen célcsoportjaink szokásainak folyamatos nyomon követesé és a változások gyors lereagálása. Éppen ezért kezdtük meg a munkát már korábban a Star Networkkel, olyan sikeres influencer aktivitásokat alkotva, melyek nagy mértékben járultak hozzá pl. a Star Wars filmek, vagy legutóbb az Alita: a harc angyala sikeréhez. Ezen stratégia mentén indítottuk el a Facebookon már sikeres Filmkockák márkanév alatt legújabb YouTube-csatornánkat. Reményeink szerint a filmes hírek és újdonságok hiánypótló bemutatásával közelebb kerülhetünk célcsoportjainkhoz és egy újabb aspektusból közelíthetjük meg a velük történő kommunikációt” – mondta el Farkas Sándor, a Forum Hungary General Managere.
(BrandTrend)