Kategória: Képes hír és Ügynökség.

Admin kategória: Képes hír.

Az Extreme Net Kommunikációs Ügynökség nyerte a magyar piacon több mint 30 éve jelenlévő Abonett új weboldalára kiírt tenderét.

Az ügynökség a www.abonett.hu weboldal UX/UI tervezésére, a webshop modernizálására és hírlevél küldési funkció beépítésére, továbbá a honlap fejlesztésével kapcsolatos tevékenységek teljes körű menedzselésére kapott megbízást. A tendere novemberben kapott meghívást az Extreme Net, januárban történt a kiválasztás, a honlap grafikai tervezése pedig már kezdetét is vette.

Az új, könnyen kezelhető és letisztult honlap, valamint webshop és a hozzá kapcsolódó adminisztrációs felület várhatóan áprilisra készül el.

abonett

„A 2019-es év a termékfejlesztések mellett a digitális platformunk átalakításáról fog szólni. Termékeink csomagolása már megújult, ezért honlapunk grafikai modernizálására, és felhasználóbaráttá tételére kerestünk UX/UI tervezésben tapasztalt partnert. Bízunk benne, hogy az Extreme Net ügynökséggel egy hosszú távú kapcsolat veszi most kezdetét” – mondta Szebeni Zoltán, az Abonett ügyvezető igazgatója.
(BrandTrend)