Kategória: Képes hír és Ügynökség.

Admin kategória: Képes hír.
A Próbakőt választotta hazai kommunikációjának erősítéséhez az olasz papíripar úttörő vállalata. A Lucart két éve lépett a magyar piacra, idén ősszel avatta fel új üzemét Nyergesújfalun, és ehhez kapcsolódóan keresett új partnert kommunikációs céljai megvalósításához. A felkérés a Worldcom PR Group milánói partnerügynökségén keresztül érkezett.

A több nemzetközi ügyféllel is rendelkező ügynökség portfóliója tovább bővült, az olasz Lucart Grouppal idén nyáron kezdték a közös munkát. Az együttműködés elsősorban a vállalati kommunikáció erősítését célozza meg, ám a Próbakő felelt a vállalat új, nyergesújfalui üzemének hivatalos megnyitó ünnepségének teljes körű lebonyolításáért is.

Lucart_gyaravatas_szalagatvagas_kep

A Pasquini család által 65 évvel ezelőtt alapított Lucart Európa egyik piacvezető vállalata. MG papírokat, háztartási higiéniai papírtermékeket, pl.: WC-papírt, konyhai törlőkendőt, szalvétát, papírterítőt, zsebkendőt és airlaid termékeket gyárt, három üzletágban is tevékenykedik (Business to Business, Away From Home és lakossági).

A felkérés a Worldcom PR Group nemzetközi ügynökséghálózatán keresztül érkezett, mivel a Lucart Group lead ügynöksége a milánói székhelyű partner-ügynökségünk” – mondta el R. Nagy András, a Próbakő Kft. ügyvezető partnere. Az ügynökség feladatai közé tartozik többek között a sajtókapcsolati munka, kommunikációs tanácsadás, valamint egyéb szövegírói feladatok.
(BrandTrend)