Kategória: Hír és Ügynökség.

Admin kategória: Hír.

A Mediator tavaly novemberben kezdte meg együttműködését a Cukorbeteg Egyesületek Országos Szövetségével (CEOSZ), amelynek keretében az ügynökség a Szövetség országos aktivitásainak sajtó és közösségi média kommunikációját segíti. Az első közös munkájuk a 2017-es a Diabétesz Világnap volt, amelyet követően idén több országos megmozdulás kommunikációját is az ügynökség végzi.

2018-ban először a május 12-én megrendezésre kerülő „BOTRA FEL – nordic walking séta a cukorbetegekért” elnevezésű kampányon dolgozik együtt a Mediator és a Szövetség. Ennek keretében a CEOSZ 18 vidéki városban és 2 budapesti helyszínen szervez nordic walking oktatással egybekötött sétát, amellyel a Szövetség célja, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy testmozgással a diabétesz jobban ellenőrzés alatt tartható. A Mediator az esemény PR és social média kommunikációját végzi, amellyel a cél, hogy minél többen részt vegyenek a sétákon és minél több emberhez jussanak el a cukorbetegséggel, a megelőzéssel, valamint a betegség kezelésében fontos életmóddal kapcsolatos információk.

Az együttműködés itt azonban nem ér véget és az év második felében további kampányok várhatók a CEOSZ szervezésében, amelyek kommunikációját szintén Mediator végzi.
(BrandTrend)