Kategória: Képes hír és Ügynökség.

Admin kategória: Képes hír.

A Mobile Industrial Robots (MiR) az iparág legfejlettebb kollaboratív és biztonságos, autonóm mobil robotjait gyártja és értékesíti, amelyek a közepes- és nagyvállalatok belső logisztikai folyamatainak menedzselésére alkalmasak. 2013-as indulása óta a MiR gyors növekedést produkált, 2015 és 2016 között eladásaik 500%-al, 2016 és 2017 között pedig 300%-al nőttek. A tapasztalt dán robotipari szakértők által alapított és vezetett MiR központja a dániai Odensében található.

A Mobile Industrial Robots személyében egy újabb nemzetközi vállalat kerül a FERLING portfóliójába. A kommunikációs aktivitásokkal foglalkozó ügynökség széleskörű tapasztalattal rendelkezik a legkülönfélébb iparágakban, többek közt az energiaszektor, a logisztika, az építőipar és a robotika terén, valamint több uniós projekt is fűződik a nevéhez. Ügyfélköréhez olyan vállalatok tartoznak, mint a Duna-Dráva Cement Kft. (a Heidelberg Cement Group leányvállalata), a Universal Robots vagy a BNI Hungary.

MiR_dolgozok_2017

A FERLING nagy tapasztalattal bír a stratégiai marketing kommunikáció és hírnévépítés magyarországi piacán. Ezeket a jellemzőket vettük figyelembe, amikor marketing és PR együttműködésre kerestünk partnert. Az, hogy egy olyan ügynökséggel tudunk együttműködni, amely már több szakmai elismerést is kapott, számunkra garanciát jelent” – mondta Denise Degli Innocenti, a Mobile Industrial Robots globális marketing vezetője.

A robotizáció és az ipar 4.0 még mindig új témáknak számítanak itthon, így szükség van a többszintű kommunikációra és a piac oktatására, különféle eszközök bevetésével. A Mobile Industrial Robots-szal kötött együttműködésünk jól példázza a kompetenciánkat és a sikeres helytállásunkat nemzetközi szinten is” – mondta Ferling József, a FERLING alapítója és stratégiai igazgatója.
(BrandTrend)