Kategória: Hír és Ügynökség.

Admin kategória: Hír.

A Grandioso International Management tovább bővíti portfólióját a könnyűzeneipari, a digitális tartalomgyártás és a teljeskörű kommunikációs szolgáltatások területén. Ezzel párhuzamosan Yvonne Dederick 2018. január 26-tól kizárólagos tulajdonosa a Grandiso International Management-nek, a céget ő vezeti és képviseli.

Az ügynökség Zenei menedzsment tevékenységének fókuszában a magyar előadóművészek nemzetközi előadói piacon való megjelenése és támogatása, külföldi előadók hazai szerepeltetése, zenei tehetséggondozás, digitális zenei kiadás és tanácsadás áll. A Grandioso tulajdonosa a Media Investment Partners az Egyesült Államokban megalapította a Mardoll Entertainment Inc. zenei kiadó céget, mely a magyar előadóművészek amerikai karrierépítését segíti elő.

A Grandioso Talent management üzletága a jövőben is a cég fő tevékenységét képezi, hazai és külföldi talentek tehetséggondozásával, menedzselésével foglalkozik. Teljeskörű szolgáltatást nyújt az ügyfelek számára a személyes brand építéstől, a tartalom gyártás, kommunikációs és social média tanácsadás, a booking, merchandising, social média felületek kezelése, jogi képvislet, asszisztencia területekig.

“A Grandiosoban eltöltött elmúlt egy évben nyilvánvalóvá vált számomra hogy a továbbra is magas minőségű szolgáltatás biztosítása csak bővüléssel és a feladataink átstrukturálásával valósítható meg. Az újonnan létrehozott üzletágak ezt biztosítják. Kiemelt üzleti fókuszunk a talent management, büszke vagyok megbízóinkra, akiknek a karrierjét elősegíthetjük. A kezdetektől nemzetközi zenei márkában gondolkodtam és továbbra is a magyar és a nemzetközi zeneipar közelítése, magyar zenei tehetségek külföldi megismertetése az egyik célom. A kommunikációs üzletágunk lehetőséget nyújt a talent ügyfeleken kívül, a velük kapcsolatba lépő márkák és a civil ügyfelek kiszolgálására is. Úgy látom, hogy a nemzetközi üzleti kapcsolatainkkal, az Amerikában megalapított zenei kiadó cégünkkel nagy lehetőséget tartogat számunkra ez a piac” – mondta el Yvonne Dederick, a Grandioso International Management ügyvezető igazgatója.
(BrandTrend)