Kategória: Hír és Ügynökség.

Admin kategória: Hír.

Az AMIN nemzetközi, független reklám- és marketingügynökségeket tömörítő szervezet Budapesten tartott konferenciát a hálózat egyetlen magyarországi tagja, az Insomnia szervezésében. Az eseményen – amelyre a világ minden tájáról több mint 50 ügynökségvezető érkezett – a nemzetközi tapasztalatcsere mellett elnökségi tisztújításra is sor került.

Az 1932-ben alakult Advertising & Marketing Independent Network célkitűzése, hogy tagjai megoszthassák egymással tudásukat és tapasztalataikat, nemzetközi jógyakorlatokat ismerhessenek meg, valamint új ügyfelekre tehessenek szert. A szervezetben egy országot csak egy ügynökség képviselhet. A magyarországi partner, az Insomnia Reklámügynökség 2011 óta tagja az AMIN-nak. Erdős Gergelyt, az ügynökség tulajdonosát a hálózat alelnöknek is megválasztották 2013-ban.

Az Insomnia által idén Budapesten rendezett nemzetközi fórumon rekordszámú ügynökség vett részt. A november 2-4. között zajló eseményre 15 országból több mint 50 ügynökségvezető érkezett. A háromnapos rendezvény egyik legfontosabb pontja a szervezet elnökségi tagjainak tisztújítása volt. A szavazáson az AMIN EMEA új elnökének a svácji partnerügynökség, a B+G & Partners ügyvezető üzlettársát, Serge Rentsch-et választották meg, aki több mint 25 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, korábban pedig a szervezet egyik alelnökeként tevékenykedett.
(BrandTrend)