Kategória: Hír és Ügynökség.

Admin kategória: Hír.

A nemzetközi szerveződés különlegességét az adja, hogy a világ legnagyobb jogi vállalata, a Dentons alapította. A kezdeményezés célja, hogy a jogi-, PA- és PR eszközök közötti falak lebontása révén, a három szakterület kiemelkedő képviselőinek a tudását egyesítve kivételesen komplex ügyeket is sikerre lehessen vinni a világ bármelyik pontján. A Nextlaw Global alapos és aprólékos kiválasztási folyamatot követően engedélyezi a tagfelvételt.

Az alapító tevékenységéből adódóan a hálózat online platformján keresztül nem csak vezető ügynökségek, hanem több mint 475 jogi cég 25 000 jogásza is összekapcsolódik 185 országban, így bármilyen országból indul el egy jogi, PR és PA szolgáltatásokat külön-külön vagy együttesen igénylő feladat, azt azonnal egy teljes csapat képes ellátni.

Karvalics Attila, az ArvaliCom ügyvezető-tulajdonosa szerint: „Minél komplexebb egy kommunikációs feladat, annál izgalmasabb. Mostantól nem csak Magyarországon, hanem a világ bármely részén képesek vagyunk felvállalni jelentős ügyeket egy új globális hálózat részeként a megfelelő helyi jogi, PA- és PR-szaktudás optimális kombinációjával. Ügynökségünk szakmai munkájának nagy elismerése, hogy a Nextlaw Global az ArvaliComot is tagjai közé választotta.”
(BrandTrend)