Kategória: Hír és Ügynökség.

Admin kategória: Hír.

A Művészetek Völgye Nonprofit Kft. döntése értelmében a Művészetek Völgye Fesztivál, illetve a nyári és őszi Kerekdomb Fesztivál kommunikációját 2017. február 1-étől a FLOW PR segíti.

Az ország legnagyobb összművészeti fesztiválját, a Művészetek Völgyét idén 27. alkalommal rendezik meg. A tíznapos fesztivál idén közel 1200 programmal és produkcióval – köztük koncertekkel, színházi előadásokkal, irodalmi estekkel, közösségi programokkal, interaktív játékokkal és új udvarokkal – várja a látogatókat.

A tavaly indult Kerekdomb Fesztivál évente kétszer, június 16-18. között, illetve szeptember elején várja az irodalom, a zene és a népművészetek, no meg a jó borok kedvelőit Tállyára.

„Nagyon örülünk, hogy egy olyan nagy múltú és presztízsű hazai fesztivál, illetve egy még épülő fesztivál kommunikációját támogathatjuk, mint a Művészetek Völgye és a Kerekdomb. A rendezvény- és fesztiválkommunikáció terén szerzett tapasztalatainkat Magyarország egyik legjobb nyári kulturális eseményének kommunikációja során is hasznosítani tudjuk” – mondta el Sajti Botond, a FLOW PR cégvezető partnere.
(BrandTrend)