Kategória: Hír és Ügynökség.

Admin kategória: Hír.

A 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság hivatalos szponzora, a Hyundai Európában több helyszínen rajongói parkkal várja a drukkereket, futballrajongóknak szóló játékában pedig meccsjegyeket és más izgalmas ajándékokat nyerhetnek a résztvevők. A Hyundai az aktivációhoz egy filmet is készített, melyben egy szenvedélyes focidrukker kisfiú szemszögéből meséli el a rajongás valódi élményét.

A nemzetközi kommunikációért a londoni székhelyű The Viral Factory felel. A Magyarországon is megjelenő kampány kommunikációs támogatását a Republic Group biztosította. A The Viral Factory megbízásából a Republic labdarúgás, autó-motor témájú weboldalakon és social média oldalakon népszerűsítette az aktivációt és a filmet.

„Régi partnerünk a Republic Group, korábban előadóként részt vettem a BrandFestivalon is. Szakmai téren kölcsönösen tiszteljük egymást, nem volt kérdés, hogy kivel szeretnénk dolgozni” – mondta Matt Smith, a The Viral Factory alapítója. „A Hyundai nagy ügyfelünk, a 16 országos kampány kiemelten fontos számunkra. Öröm számunkra, hogy a magyarországi kampányt sikeresen teljesítettük.”
(BrandTrend)