Kategória: Hír és Ügynökség.

Admin kategória: Hír.

A tele- és infokommunikációs szolgáltató meghívásos tenderén több ismert és jó nevű hazai ügynökséget versenyeztetett három fordulóban, majd a pályáztatás eredményeként a Laboratoryt hirdette ki győztesként.

A Laboratory kreatív lead ügynökségként csatlakozik az Invitel lakossági és kisvállalati üzletágához, feladata lesz az üzleti célokat támogató kreatív stratégia kidolgozása és megvalósítása – beleértve egy új vizuális platform bevezetését – továbbá a jelenlegi arculat frissítése, valamint marketingkommunikációs kampányok tervezése, kivitelezése.

„A többfordulós kiválasztási folyamat során igen színvonalas és érdekes prezentációkat, valamint nagyszerű ötleteket láthattunk, így biztosak vagyunk abban, hogy végül sikerült megtalálnunk az ideális partnert rövid- és hosszú távú céljaink megvalósításához” – fogalmazott Langsteiner Marianne, az Invitel lakossági és kisvállalati vezérigazgató-helyettese.

Szénássy Alex, a Laboratory alapítója és ügyvezetője elmondta: nagy örömmel fogadták a hírt a tendergyőzelemről, a közös munka első eredményeiről pedig nyáron szeretnének részletesen beszámolni.
(BrandTrend)