Kategória: Képes hír és Ügynökség.

Admin kategória: Képes hír.

HPS Experience nyerte a MOM Park kétfordulós tenderét, amelyet ATL-, BTL-, online- és PR-feladatokhoz kapcsolódóan írt ki a bevásárlóközpont. A döntés eredményeképp márciustól az új ügynökség segíti a bevásárlóközpont marketingkommunikációs tevékenységét.

MOM Park tavaszi kampány 1

“Olyan full-service ügynökséget kerestünk, akik előremutató, egyedi megoldásokkal dolgoznak és ennek köszönhetően egy egységes, új, könnyen beazonosítható imázst tudnak kialakítani a MOM Park számára. Fontos szempont volt az is, hogy hitelesen képviseljék a ház stílusosságát, prémium és exkluzív szegmentált kommunikációval pedig a meglévő hűséges törzsvásárlóinkon felül, újabb potenciális vevőket érjünk el” – nyilatkozta Szegedi Anna, a MOM Park Marketing és PR vezetője.

MOM Park tavaszi kampány 2

Az új arculat első lépéseként, a MOM Park tavaszi kampányát már a HPS készítette, melynek vezérfonala a készülődés az új évszakra. A kampányelemek ennek stílusos, prémium és kreatív kifejezése köré épülnek. “A legfőbb kihívásunk az volt, hogy olyan keretrendszert alkossunk, melyet hosszútávon a bérlők ajánlataival tudunk koherens tartalommal megtölteni. Annak érdekében, hogy a koncepció minél szabadabb és modernebb stílusban valósulhasson meg, a MOM Park-tól a megszokottnál nagyobb szabadságot kaptak a kreatívjaink és a képi anyagokat elkészítő szakembereink. A kampány elemeiben szorosan követi a kommunikációs stratégiát, amelynek célja a MOM Parkot prémium, iránymutató, másként gondolkodó és kommunikáló márkaként tovább építeni”– tette hozzá Sipos Dávid, a HPS Experience ügyvezető igazgatója.

Ügyfél: MOM Park, Szegedi Anna

Ügynökség: HPS Experience
Kreatívigazgató: Hollós Csaba, Vekkel László
Senior Copywriter: Martos Márton
Senior Art Director: Görög Ferenc Gábor Tatlin
Business Unit Director: Probáld Attila
Senior Account Manager: Gyatyel-Antal Réka
Account Executive: Márkus Dániel

Fotó koncepció, fotózás: Lábady István

Fotó koncepció, styling: Virág Anikó

Produkció:
Fotó: Umbrella Budapest

Werkfilm: Vollmuth Krisztián / Lukáts Márton
(BrandTrend)