Kategória: Képes hír és Ügynökség.

Admin kategória: Képes hír.

Az Ogilvy Public Relations-t választotta kommunikációs partneréül a prémium divatékszer szegmens egyik első multibrand szereplője, a Cadenzza. A Swarovski Group-hoz tartozó leányvállalat hazánkban is megnyitotta első üzletét április 1-jén Budapesten, a Fashion Streeten. A kommunikáció első fázisa a márka bevezetését és népszerűsítését célozza meg sajtókommunikáción és influencer kampányon keresztül.

Cadenzza_Budapest_megnyito_20160401_(1)

A multibrand divatékszer brand koncepciójának fő célja, hogy a nők olyan divatos, luxus ékszereket viseljenek, melyekkel kifejezhetik saját egyéniségüket és teljessé tehetik megjelenésüket. A világ számos pontján megtalálható exkluzív üzletek világhírű designerek és a divatvilág feltörekvő tehetségeinek legújabb, kézzel készített ékszerkollekcióját kínálják. A Swarovski Group részeként a Cadenzza márka több mint 120 éves tapasztalatra számíthat az ékszeriparban.

Cadenzza_Budapest_megnyito_20160401_(2)

A világ több mint 35 országában sikeresen működő világhírű Ogilvy Public Relations ügynökség március 24-én Budapesten nyitotta meg irodáját a WPP-hez tartozó Geometry Global cégcsoport részeként.
(BrandTrend)