Kategória: Hír és Ügynökség.

Admin kategória: Hír.

2016 januárjától a FLOW PR segíti a 25 éves magánegészségügyi szolgáltató, a Diagnoscan Magyarország kommunikációját. A képalkotó diagnosztikával foglalkozó vállalat meghívásos tenderen választotta ki az ügynökséget.

A Diagnoscan Magyarország Kft. 1991-ben a korábbi MÁV Kórház területén hozta létre első képalkotó diagnosztikai központját, és ma már országszerte 11 humándiagnosztikai és egy kisállat-diagnosztikai központot működtet. Az elmúlt években a vállalat tulajdonosi struktúrája is megváltozott: jelenleg a gyógyszeripari és egészségügyi befektetéseiről ismert Bertarelli család tulajdonában álló nemzetközi cégcsoport, az Affidea csoport tagja, melynek európai irodája Budapesten található.

A FLOW PR legfontosabb feladata a termék- és a vállalati kommunikáció támogatása mellett a laikus közönség és a média edukálása lesz. „Nagyon örülünk, hogy ismét egy professzionális vállalatot és egy kiemelten fontos egészségügyi szakterületet támogathatunk. Ezzel tovább bővítettük egészségügyi ügyfélportfoliónkat” – mondta el Szabados Krisztián, a FLOW PR ügyvezető igazgatója.
(BrandTrend)