Kategória: Hír és Ügynökség.

Admin kategória: Hír.

Európa egyik meghatározó pénzügyi intézményének, a deviza ügyletekkel és átutalásokkal foglalkozó AKCENTA CZ-nek magyarországi piacra lépését és kommunikációját segíti a FERLING. Az ügynökség a cseh cég hazai ismertségének növeléséért és PR-tevékenységéért felel.

Az AKCENTA CZ Közép-Európa legnagyobb devizakereskedéssel foglalkozó cége, 18 éves tapasztalatának köszönhetően 25 000 elégedett vállalatnak nyújtja országokon átívelő pénzügyi szolgáltatásait. A cseh és a magyar piacokon kívül jelen van Szlovákiában, Lengyelországban és Romániában is. A vállalat elsősorban a devizaváltásra, a külföldi átutalásokra és az árfolyamkockázatok biztosítására specializálódott. Minden sztenderd pénznemmel és több mint 120 egzotikus devizával is kereskednek, éves szinten több mint 150 ezer pénzügyi tranzakciót bonyolítanak le, a banki árfolyamnál kedvezőbb áron, külön költségek nélkül.

A budapesti és pécsi irodát működtető FERLING komplex ügynökségi támogatással segíti a magyarországi kommunikációt, sajtóirodai, eseményszervezési, tartalomszolgáltatási területeken egyaránt.
(BrandTrend)