Kategória: Hír és Ügynökség.

A www.vasarnapinyitvatartas.hu oldalon 2 hónapja tartó adatgyűjtés, és egyeztetések után elindult a vasárnap is nyitva tartó üzletek és vendéglátóhelyek webes és mobiltelefonos térképes keresője.

A megjelenített egységek információi a legtöbb esetben közvetlenül a cégtulajdonosok adatközlésével várt elérhetővé, aminek köszönhetően a nyilvántartás nem csak üzletszám tekintetében, hanem az adatok pontossága szempontjából is a legjobb, ingyenes adatbázisok közé tartozik. Az adatok részletes leírással, pontos nyitva tartási adatokkal, elérhetőségekkel és képekkel együtt szolgálják ki az érdeklődő felhasználókat és vásárlókat. A törvény által nem érintett, és ezért vasárnap is nyitva tartó üzletek listája folyamatosan bővül és frissül.

vasarnap1

A fejlesztő cég a webes üzletkeresőt leginkább otthon, számítógépen való böngészésre ajánlja, a platform független mobilverziót és az eltérő operációs rendszerekre fejlesztett mobilalkalmazásokat pedig útközbeni használatra (gyalogosan, autóban ülve, biciklivel) hiszen pontos GPS-adatokat csak a műholdakkal létrejött kapcsolat esetén tud megállapítani a rendszer, amely a „szabadban” sokkal egyszerűbb.

A magyar tulajdonú és központú, számos külföldi országban is a legnagyobb adatbeszállítói szerepét betöltő navigációs tartalomszolgáltató, idén 10 éves NPMobileComm-NaviPro csoport több ezer magyarországi kereskedelmi és idegenforgalmi partnere bevonásával indította el a VasarnapiNyitvatartas.hu vásárlói adatszolgáltató rendszerét.
(BrandTrend)