Kategória: Hír és Ügynökség.

A Direkt és Interaktív Marketing Szövetség tagjai március 5-i Közgyűlésükön szavaztak arról, hogy kit delegáljanak a szakmai szövetség elnökségébe.

Dely Gábornak (d-code termékfejlesztési vezető), Kovácsházy Dénesnek (Multicom ügyvezető igazgató) és Táncsics Andrásnak (Magyar Posta termékmenedzsment igazgató) járt le az elnökségi mandátuma, de mindhárom szakembernek ismét bizalmat szavazott a tagság.

A jelenlegi elnökségi tagok az újraválasztott elnökségi tagok mellett: Kacsóh Gergely (a Conrad ügyvezető igazgatója), Kovács Hajnalka (a Magyar Telekom Nagykereskedelmi tartalomszolgáltatói kapcsolatok osztály senior projektmenedzsere), Viniczai András (a Café Next innovációs igazgatója), az elnöki munkát továbbra is Huszics György, a Crane ügyvezető igazgatója végzi, az alelnök Hivatal Péter (a Metropol vezérigazgatója) maradt.

A Felügyelő Bizottság tagjai közé választották Gál Katalint (Hungexpo) és Vámos-Hegyi Attilát (Mediafon). A szövetség Etikai Bizottsága a jövőben új felállás szerint működik, az Adatvédelmi és adatbiztonsági tagozat elnöke mellett Nagy Eszter, az Avon online marketing specialistája is részt vesz.

A szövetség gazdaságilag stabil évet zárt, jelenleg 54 tagja van és 6 tagozata működik. Az Áruküldők tagozata mellett Mobilmarketing, Contact Center, Terjesztői, E-mail marketing és az Adatvédelmi és adatbiztonsági tagozat tagjai szerveznek rendezvényeket, közös kutatásokat és szakmai véleményegyeztető fórumokat.

A szövetség 2014-ben olyan fontos projekteken dolgozott, mint:

– a KPMG-vel folytatott közös kutatás, mely a hazai contact centereket méri fel
– a III. Call center hangszépségverseny megszervezése, melyre rekordszámú nevezés érkezett (199 nevezés 35 cégtől),
– a Magyar Áruküldők Egyesületével közösen elkészített Fogyasztóvédelmi kisokos, ami gyakorlati segítséget nyújt a vásárolt termékekre vonatkozó jogszabályokban való eligazodáshoz,
– a Tisztelt Vásárló Program keretein belül működő Adatvédelmi kommandó, mely az e-commerce és utazási szolgáltatásokat nyújtó cégek honlapjait adatvédelmi szempontból monitorozta. A kutatást követően a vizsgált cégek ingyenes tájékoztatást kaphatnak a saját oldalaikkal adatvédelmi megfelelőségükkel kapcsolatban
– Spam kisokos az E-mail marketing tagozattól
– Üzleti reggeli sorozat indítása Direct Brunch néven
– Ügyfél-elégedettség kutatás a turisztikai szektorra
(BrandTrend)