Kategória: socialbranding.

Vadonatúj buszokkal utazhatnak mostantól a nyíregyházi LEGO gyár dolgozói. A teljes megyét bejáró 11 új jármű nem csak modern és biztonságos, de olyan kényelmi szolgáltatásokat is nyújt majd a dolgozóknak, mint például a fedélzeti WiFi. A buszok eközben a város, illetve a megye képét is színesítik majd, hiszen LEGO figurák népesítik be a külső felületeket.

Szimbolikusan egy LEGO kockákból megépített autóbuszt adott át Jesper Hassellund Mikkelsen, a nyíregyházi LEGO gyár igazgatója a gyárban működő Üzemi Tanács elnökének, Kiss Szilviának csütörtök délután. A gyár parkolójában azonban már ott sorakoztak azok a valódi buszok is, amelyek mostantól a LEGO dolgozókat szállítják nap mint nap, szinte az egész megye területéről.

A most átadott hét új busz mellé további négy érkezik még szeptemberig, így 11 járműből álló buszflottával vág neki az őszi főszezonnak a LEGO gyár.

„Naponta 1 100 dolgozónk használja a buszjáratainkat, amelyek 9 vonalon közlekednek. Fontosnak tartjuk, hogy ők a lehető legjobb körülmények között jussanak el a munkahelyükre, s a rendelkezésre álló járművek biztonságosak, megbízhatóak és jól felszereltek legyenek. A saját buszjáratok rugalmasságot adnak nekünk, hiszen a munkarendünkhöz igazodnak és oda jutnak el, ahol a legtöbb dolgozónk lakik – ugyanakkor remekül kiegészítik a helyi tömegközlekedés nyújtotta lehetőségeket, csökkentve annak leterheltségét” – mondta el Jesper Hassellund Mikkelsen, a LEGO Manufacturing Kft. ügyvezető igazgatója.

„A dolgozók szempontjából a nap fontos része az, hogy az ember hogyan jut el a munkahelyére és onnan haza. Mindig fontos téma ez, hiszen van, aki egy órát vagy még többet tölt utazással. Nem mindegy, hogy milyen körülmények között utazunk, az új buszok pedig az elérhető legjobb színvonalat képviselik. Azt gondolom, hogy ezek a modern buszok minden igényt kielégítenek, és a munkába járás, illetve hazajutás már inkább a szabadidő része lesz, mint a munkanapé” – tette hozzá Kiss Szilvia, a LEGO Manufacturing Kft-nél működő Üzemi Tanács elnöke.
(BrandTrend)

Source: New feed