Ingyenes segélyvonal egészségügyi dolgozóknak

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Ingyenesen hívható zöld számon várják a szakemberek azon Szegeden dolgozó egészségügyi dolgozók megkeresését, akik úgy érzik, lelki támogatásra van szükségük. A ’Segítők’ nevű önkéntes csoport szakemberei a 06-80-620-008-as számon fogadják a hívásokat, amelynek hátterét technikai és műszaki hozzájárulásként a Telenor biztosítja.
Olvass tovább

Válságinkubátorral segíti a magyar innovátorokat az új szuperszervezet

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Reload Hungary néven indít globális startup inkubációs programot a HU.B nevű platformszervezet, amely a megváltozott körülményekre reagáló és a gazdaság újraindítását ösztönző magyar innovatív ötleteket keres. A júniusban induló, 6 hetes virtuális programra bárki jelentkezhet a világ minden tájáról, akár középiskolás kortól. A 12 tagú platform az innovatív vállalkozások életútját az ötlettől a nemzetközi validációig támogatja, emellett 20 millió forintos befektetést is nyújt az MFB Csoporthoz tartozó Hiventures és a Startup Campus Inkubátor jóvoltából.
Olvass tovább

Gyorssegéllyel támogatja az AVON az Ökumenikus Segélyszervezetet

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A kijárási korlátozás eddig még nem tapasztalt helyzetet idézett elő. Világszerte több millió ember kényszerül az otthonában maradni, ami sokszor még nagyobb veszélyt jelent, mint maga a járvány. Az AVON arra törekszik, hogy segítséget nyújtson azoknak a nőknek, akik ebben a nagyon nehéz időszakban, a négy fal között még inkább ki vannak téve az erőszak bármelyik formájának. Az Elzártan, de nem egyedül (Isolated Not Alone) elnevezésű egyedülálló kezdeményezés keretén belül a vállalat egy millió dolláros támogatást nyújt világszerte 50 közhasznú szervezeteknek, akik ebben a nehéz helyzetben segítséget tudnak nyújtani több, mint 250.000 az erőszakban veszélyeztetett nő és gyermekeik számára.
Olvass tovább

Bemutatták az új LEGO Harry Potter Varázslóvilág szetteket

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A LEGO Csoport és a Warner Bros. Consumer Products újabb varázslatos készletekkel kelti életre a Harry Potter sztori jeleneteit a rajongók örömére. A jól ismert karakterek, mágikus lények és legendás helyszínek minden Roxfortba vágyakozó varázslótanoncnak ismerősek lehetnek. Az új LEGO szettek segítenek a fiatal építőknek, hogy létrehozzák saját kalandjaikat. A szettekkel a szórakozás lehetősége végtelen, ahogy a rajongók Harryvel, Ronnal, Hermionéval és hűséges barátaikkal, vagy éppen a Halálfalókkal és a mardekáros diákokkal újra átélhetik a filmek legjobb pillanatait.
Olvass tovább

Segít a Próbakő

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Valakinek a vírustól függetlenül, másoknak pedig a vírus hatására lett szüksége kommunikációs segítségre. Az Oltalom Sportegyesület március elején kereste meg a Próbakő Kommunikációt, míg az Okos Doboz a digitális oktatás bevezetését követően. Az ügynökség szakmai támogatást nyújt mindkét szervezet egy-egy projektjének.
Olvass tovább

A FOREO elindította magyar Instagram és TikTok csatornáját

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A FOREO elindította magyar nyelvű Instagram és TikTok csatornáját, amelyen a követők a kreatív tartalmakon túl hatékony szépségápolási ötletekkel és megható emberi történetekkel is találkozhatnak. A tavasszal indult csatornákon a felhasználók által készített és az ún. storytelling tartalmakon van a hangsúly, miközben ismert magyar influencerek is feltűnnek a brand social media csatornáin.
Olvass tovább