Kategória: Képes hír és Reklámpiac.

Admin kategória: Képes hír.

A Savencia Fromage & Dairy Hungary Zrt. és a Republic együttműködésében készült reklámfilm november 8-tól látható a televíziók képernyőjén. A 30 másodperces TVC a Medve kockasajt népszerűsítését támogatja.

“Mivel egy olyan márkáról van szó, mely régóta jelen van a piacon, ezért fontos, hogy ne csak a márkához hűséges régi fogyasztókat, de újakat is képesek legyünk megszólítani. Ehhez olyan filmre volt szükség, mely dinamikus, szerethető, fülbemászó módon meséli el ennek a terméknek a legfontosabb előnyeit, természetesen vizuálisan is alkalmazkodva a kisgyermekes családok igényeihez. Simonyi Eni illusztrációival öröm volt dolgozni, és meglátásunk szerint egy igazi mai Medve film született” – mondta Vértessy Flóra, Creative Group Head, Republic Group.

Az ügynökségnek egy már elfogadott alapkoncepciót kellett életre keltenie, melynek részét képezték a fiatal magyar illusztrátor, Simonyi Eni lenyűgöző grafikái. A végleges storyboard alapján a forgatás és az utómunka a Republic Group saját produkciós divíziójának, az ESCAPE-nek a feladata volt. A vegyes technika alkalmazásával a rajzolt, meseszerű részeket élőszereplős, forgatott anyaggal egészítette ki a csapat. Az erdei kunyhójában tüsténkedő Medve ízletes kockasajtjai végül megelevenednek a tisztáson játszó, piknikező család legnagyobb örömére.

A Medve Sajt hamarosan egy másik reklámfilmmel is jelentkezik; decemberben a legújabb darabolt és szeletelt edami, gouda, ementáli sajtok – a termékek bevezetését támogatva – kiemelt figyelmet kapnak. Ennek kreatív és gyártási feladatait szintén a Republic Group csapata látta el.