Kategória: Hír és Reklámpiac.

Admin kategória: Hír.

A Salvusról az a „tévhit” terjedt el, hogy a termék az idősek gyógyvize. Tény, jellemzően az 50 feletti korosztály fogyasztja, miközben felgyorsult és stresszes életvitelünknek köszönhetően már fiatalabb korban egészségünkre válna. A lakosság 55%-a küzd ugyanis refluxhoz kapcsolódó kellemetlen tünetekkel, melyek kiváltói gyakran a stresszes, rohanó, helytelen életmódból fakadó szokások, mint az étkezések kihagyása, a gyorsételek fogyasztása és a túlzott kávéfogyasztás.

Ebből adódóan egyértelművé vált a reklámügynökség feladat: a Salvus szó kapcsán először a sztereotípiát kell ledönteni (csak a betegek és az idősek fogyasztják), majd a márkát közelebb kell hozni a fiatalabb generációhoz.

Összetételét tekintve a világon egyedülálló, igen magas összes oldott anyag tartalmú (22.989 mg/l) gyógyvíz. Az anionok közül kiemelkedő mennyiségű a hidrogén-karbonát, amely a többi összetevővel komplex hatást kifejtve a vizet az egyik legkülönösebb tulajdonságú gyógyvízzé teszi. A Salvus Gyógyvízben oldott halogénelemek az egészséges emberek számára is jó hatásúak.

Az első körös kutatásokból kiderült: számtalan háztartásban kap helyet a gyógyvíz. A hangsúlyt ezért arra helyezte az Armadillo, hogy az influencerek mutassák meg, vállalják fel, hogy a mindennapi stresszes élet természetes támogatója a Salvus. A magyar influencerek személyes példájukon, életvitelükön keresztül beszélnek a márkáról.

Influencerek

Till Attila: Tillánál főképp a megelőzés a fontos, pörgős életvitele miatt része az életének a Salvus.

Szabó Zsófi: Zsófi is jól ismeri már a terméket a gyomorra tett jótékony hatása miatt, újabban inhalál is vele.

Nyári Dia: Diát terhessége során segítette végig a termék, a kismamák gyomorégésére is jó megoldás a Salvus.

Gianni Annoni: az ismert gasztroszakembernek egy jó nagy ebéd után mindig segíti az emésztését egy kis Salvus víz.

Kovács Patrícia: szakmájából fakadóan hangszálai egészségének megőrzése érdekében inhalál a termékkel, de bátran ajánlja korosztályának gyomorpanaszok enyhítésére is.