Kategória: Képes hír és Reklámpiac.

Admin kategória: Képes hír.

Az Aerosmith minden idők egyik legsikeresebb amerikai rockzenekara. A világszerte több mint 150 millió eladott albummal, 25 aranylemez, 18 platina és 12 közép-platina lemezzel a legtöbb díjat besöprő amerikai együttes.

Aerosmith

“Nagyon megtisztelő számunkra a Harley-Davidsonnal közös együttműködés. Ők is egy legendás amerikai márka, ami az eredeti és egyedi stílust képviseli, vagyis mindazt, amit az Aerosmith is képvisel. Izgatottan várjuk, hogy rajongóink is kézbe vehessék ezt a kollekciót” – nyilatkozta Joe Perry, az Aerosmith gitárosa.

A korlátozott darabszámú kollekcióban egyedi tervezésű pólókat, hosszú-ujjú pólókat, ingeket és felsőket találunk. 17 stílusirányzat és 6 különböző grafika elem köszön vissza róluk.

Burnout: Az Aerosmith névadó albuma ihlette, régi képeket vonultat fel a kezdetekről, mindkét márkánál.

Dream On: A zenekar híres daláról, a “Dream on”-ról kapta nevét. Az Aerosmith és a Harley-Davidson egész világra gyakorolt hatását kívánták vele illusztrálni.

Pump: Aerosmith és Harley-Davidson logók és a szabadság szimbóluma köszön vissza.

Aero Force One: Az Aerosmith rajongótáborára utal.

Toxic Twins: A grafika az együttes szövegíróinak becenevét leplezi le, valamint tiszteleg az Aerosmith és a Harley-Davidson közös viszonya előtt. A logókat kígyók veszik körül, amik kiemelik a márkák erősségeit és spirituális kisugárzását.

Draw the Line: Az Aerosmith albumának stílusát vegyíti a Harley-Davidson világával, mint a keréknyomok és a kipufogó, benzingőz.

Freelance

A Harley-Davidson – Aerosmith kollekció várhatóan májusban érkezik a hazai márkakereskedésekbe.