Kategória: Hír és Reklámpiac.

Admin kategória: Hír.

Tíz évvel ezelőtt hozta létre Magyarország jelenleg második legnagyobb tejtermék gyártója, az Alföldi Tej Kft. a „Magyar tej” márkát. A márka azzal a koncepcióval született, hogy a fogyasztók a jelentős számú import tejtermék között egyértelműen meg tudják különböztetni az Alföldi Tej csak magyar alapanyagból, itthon készülő tejtermékeit.

„Olyan márkát szerettem volna létrehozni, ami érzelmet vált ki, megszólít, ami már akkor is mert magyar lenni, amikor a hazai termékek még nem voltak a vásárlók kedvencei. 10 év alatt bebizonyítottuk, hogy van igény a fogyasztók részéről a kizárólag hazai alapanyagból készülő minőségi tejtermékekre és igenis lehet kötődni magyar élelmiszermárkához” – meséli a márka megalkotója, Dobrovoczky István, az Alföldi Tej kereskedelmi és marketing igazgatója.

„A Magyar márka a környezetvédelemben is aktív, legutóbbi marketingkampányunk során a magyar lakosság szokásaiból kiindulva a Magyar tejfölös poharak újbóli felhasználására adtunk ötleteket, így bárki még inkább a sajátjának érezheti a márkát és ezzel együtt csökkentheti műanyag felhasználást” – teszi hozzá Dobrovoczky István.

A Superbrands díjjal hét alkalommal is kitüntetett márka átfogó kampánnyal ünnepli 10. születésnapját, amelynek televíziós, rádiós, print, online, pr, közösségi média megjelenések az elemei.