Kategória: Képes hír és Reklámpiac.

Admin kategória: Képes hír.

Jótékony akcióba kezd a Tankcsapda és a Jim Beam bourbon whiskey. 225 darab teljesen egyedi, díszdobozban érkező Tankcsapdás Jim Beam palackot készítettek a bandatagok képeivel és aláírásával. A 10.000 forintért megvásárolható limitált szériás díszdobozokból befolyó bevételt teljes egészében a Debrecen Városi Segélyalapnak ajánlják fel.

„Ez most egy nehéz időszak mindenkinek, ezért mi is próbálunk ott segíteni, ahol tudunk. Ha pedig ezt most épp a Jim Beam whiskey-vel tehetjük meg, az meg külön öröm nekünk! Nagyon fontos tudni, hogy ebből a kiadásból nem készül több. 225 éves a Jim Beam, éppen ezért készült 225 sorszámozott, Tankcsapdás viaszpecséttel ellátott, díszdobozos kiadás. Őszintén szólva nagyon nagy büszkeséggel tölt el bennünket, hogy a Jim Beam és a zenekar története során is ez az első magyar vonatkozású, ilyen egyedi limitált kiadású, közös termék” – fogalmazott Lukács László, a Tankcsapda frontembere.

„A Jim Beam az elmúlt 225 évben az emberek összefogásának köszönhetően lett világhírű, a jelenlegi helyzetben pedig kötelességünknek érezzük, hogy visszaadjunk valamit a közösségnek abból a rengeteg támogatásból, amit tőlük kaptunk” – fogalmazott Horváth Erik, a Beam Suntory Country Managere.

Összefogott a JimBeam és a Tankcsapda!

A díszdobozban az örök klasszikus, a Jim Beam White várja a rajongókat, egyedi címkével: a 225 db sorszámozott címkén a Tankcsapda zenekar tagjainak fotói és a logójuk szerepel. A díszdobozt a zenekar tagjai dedikálták, és egy Tankcsapdás viaszpecsét zárja le.