Kategória: Hír és Reklámpiac.

Admin kategória: Hír.

A Groupama Biztosítónál régóta hagyomány az adventi időszakban szervezett karácsonyi süteményvásár, amelynek keretében a kollégák idén rekordszámban csillogtatták meg cukrásztudományukat. A jótékonysági vásáron befolyt összeget a biztosító kiegészítette, majd eljuttatta a Magyar Élelmiszerbank részére.

Ebben az évben a cég munkatársai által készített remekekből az ismert gasztroblogger kiválasztotta a tíz legízletesebbnek ítélt finomságot, melyek leírásai a Groupamák a konyhában c. receptfüzetben kiadásra is kerültek. A legnépszerűbb süteménynek egy klasszikus diós kosárka bizonyult. Elkészítője, Makkai András Mautner Zsófi közreműködésével osztotta meg az édesség elkészítésének titkait a nyilvánossággal.

A videó néhány igazán örömteli pillanatot is megörökít: a gasztroblogger segítségével a Groupama Biztosító a kosárkából és néhány más süteményből nagyobb mennyiséget is készített, hogy azt elvigye a Pető Intézet tanulóinak.

A Pető Intézet rendszeres támogatójaként tanúi vagyunk annak az elhivatottságnak, amivel a munkatársak a bentlakó gyermekekért dolgoznak, így most rendkívüli volt látni, hogy süteményeinkkel megédesítettük az adventi készülődésük pillanatait. Az pedig, hogy idén személyesen hozhattunk a kollégák süteményeiből az itt gondozott gyermekeknek, igazán megható élmény volt a számunkra” – mondta el a sütemények átadása kapcsán Marton Klaudia, a Groupama Biztosító humán erőforrás igazgatója.