Kategória: Képes hír és Reklámpiac.

Admin kategória: Képes hír.

A szűrővizsgálatok fontosságára hívja fel a férfiak figyelmét a MentsManust Mozgalom, amelyhez idén újra csatlakozott a Bookline. Az „Olvass bajuszostól!” kampány különleges kreatívjai idén már pólókon és bögréken is megjelennek.

Olvass bajuszostól_bögre

A Bookline 2018-ban csatlakozott a MentsManust Mozgalomhoz, akkor a Bold reklámügynökséggel közösen indított „Olvass bajuszostól!” kampány a komolyabb arcszőrzettel rendelkező írók portréival és műveivel hívta fel a figyelmet a férfiak egészségére, valamint a szűrővizsgálatok fontosságára. A férfiegészség hónapjában megvalósuló kampány kiemelt szerzői Arany János, Sir Arthur Conan Doyle, Móricz Zsigmond, Mark Twain és Varró Dániel voltak.

A Bookline továbbra is szeretné támogatni a mozgalmat, ezért idén is együttműködik a Movember Magyarország Egyesülettel. 2019 novemberében újra bajuszos írók olvasására ösztönzik a férfiakat, Varró Dániel és Arany János díjnyertes portréja idén már pólókról, bögrékről és plakátokról köszön vissza, a termékek eladásával pedig a MentsManust Mozgalmat támogatja a cég. A kampányidőszak 2019. október 21-től november 30-ig tart, az ebben az időben megvásárolt bögrék, vászontáskák, pólók és plakátok eladásai után 10%-ot ajánlott fel a Bookline az egyesületnek.

Olvass bajuszostól_póló

2019. november 16-án a Bookline Móricz Zsigmond körtéri üzlete ad otthont a Movember Magyarország Egyesület A férfi, mint jelenség című rendhagyó délutánjának, amelyen őszinte és tanulságos történeteket hallhatnak a részt vevők a betegségekkel való szembenézésről és a megelőzésükről.