Kategória: Képes hír és Reklámpiac.

Admin kategória: Képes hír.

A poprockból az elektropop stílusra váltó Molnár Tamás és zenekara, a JETLAG a Huawei október közepén bemutatott készülékével vette fel legújabb klipje, az “Emlékbe” címet viselő dalának képsorait. A videó különlegessége, hogy a stáb a klip minden jelenetét a Mate 20 Pro-kamerájával rögzítette, így ez az első dal a zenekar életében, amelyet hagyományos kamera nélkül, mobiltelefonnal vettek fel.

DSC02168

“Abszolút kompromisszummentesen tudtunk dolgozni a Mate 20 Pro-val, sőt, számtalanszor hálát adtunk azért, hogy nem kellett súlyos felszerelést cipelnünk magunkkal. Lenyűgöző színeket, tökéletesen komponált képeket kaptunk, és olyan helyekre is könnyedén be tudtunk jutni így, ahová nagy kamerákkal és kiegészítő eszközökkel megpakolva valószínűleg csak szigorú engedélyeztetési procedúra és biztonsági intézkedések megtétele után mehettünk volna forgatni!” – mesélte a JETLAG rendezőként is dolgozó basszusgitárosa, Czoller Bence.

JETLAG_Zhangye_Danxia1s

A zenekar mintegy 22 ezer kilométert utazott, hogy Kína egzotikus helyszínein, festői tájak között forgassa le új klipjét, amely Molnár Tamás, a JETLAG frontembere és egyben a dal szerzője szerint minden eddiginél személyesebbre sikerült. A klip október 27-én debütál majd az online és az offline médiában.
(BrandTrend)