Kategória: Képes hír és Reklámpiac.

Admin kategória: Képes hír.

Az LG a labdarúgó-világbajnokság idejére egy különleges, foci tematikájú installációt alakított ki a Mammut 2-ben: a kihelyezett babzsák foteleken négy kiváló minőségű televízión, négy oldalról is lehet nézni napközben a futballmeccseket, így az érdeklődők vásárlás közben is követni tudják kedvenc csapataikat.

LG_Mammut_Foci_VB_1

A kiállított W8 és W7 OLED tévék képesek megteremteni a végtelen kontrasztarányt: a tökéletes fekete mellett a színek élénken és részletgazdagon jelennek meg a képernyőn. A televíziók legújabb generációjában már több mint 8 millió önállóan világító képpont felel a tökéletes színek megjelenítéséért, lefedve a teljes színskálát. A focikapuban vékony rögzítőkkel elhelyezett, kevesebb, mint 4 milliméteres vastagságú W7 és a W8 OLED tévék lebegő hatást keltenek, kiemelve a készülékek légies formatervezését.

A két OLED televízió mellett két nanocellás, szintén 4K képminőségű UHD televízió is helyet kapott a szurkolói bázison, melynek képernyőjét széles látószögből is bátran nézhetjük, hiszen élethű, torzításmentes színeket és fényerőt biztosít akár 60 fokos betekintési szögnél is.

LG_Mammut_Foci_VB_2

A szurkolói bázis a Mammut 2 szökőkútjának helyén, a földszinten kapott helyet, és egészen július 15-ig várja a szurkolókat.
(BrandTrend)