Kategória: Képes hír és Reklámpiac.

Admin kategória: Képes hír.

A Visa, a FIFA partnere és a 2018-as oroszországi labdarúgó világbajnokság hivatalos szponzora, promóciós kampányt indított. A kampány keretében a Visa kártyát használó vásárlók FIFA labdarúgó világbajnokság tematikájú ajándékokat nyerhetnek. A promóciót reklámkampány kíséri, internetes, közösségi média és mobil marketing eszközökkel, hírlevelekkel és üzletekben kihelyezett POS displayekkel.

A napi 100 ajándék egyikének megnyeréséhez nem kell mást tenni, mint bármely 500 forint feletti Visa kártyás fizetési tranzakciót regisztrálni a https://www.visa.hu/vbjatek oldalon. A regisztrációhoz a kártyás vásárlás bizonylatáról készült fotót kell feltölteni.

A promóció során 153 hivatalos FIFA World Cup™ labda replika, 930 kártyatok, 620 mini hűtőtáska, 310 powerbank, 775 kulacs és 310 sporttáska labdatartóval nyerhető meg.

visa_fifa

A kampány 2018. június 15-től 2018. július 15-ig tart. A promóciót kísérő marketing kampány során POS displayeket és különböző online eszközöket alkalmaznak: bannereket, közösségi média hirdetéseket, bevásárlóközpontok, hiper- és szupermarketek környezetében lokáció alapú mobil megjelenéseket, hírleveleket és fizetett keresőmegjelenéseket.

„A FIFA labdarúgó világbajnokság a magyar futball szurkolók számára is nagy esemény. Mint az oroszországi torna hivatalos szponzora, szeretnénk lehetőséget adni a magyar Visa kártya-tulajdonosoknak, hogy a vébéhez kapcsolódó ajándékokat nyerhessenek. Meggyőződésünk, hogy ez a kampány felkelti a Visa kártya-tulajdonosok érdeklődését és arra ösztönzi őket, hogy Visa kártyájukkal vásároljanak” – mondta Kiss Ede, a Visa Magyarországért felelős területi vezetője.
(BrandTrend)