Kategória: Képes hír és Reklámpiac.

Admin kategória: Képes hír.

A Pöttyös „Minden 5. nyer vagy sorsjegyes kódot rejt!” elnevezésű játékának promóciójában részt vesz minden Pöttyös Túró Rudi, Fitt Pöttyös Túró Rudi, illetve GURU termék is. Az elnevezés értelmében minden ötödik termékkel egy 30 grammos natúr, étbevonatos Pöttyös Túró Rudit nyerhetünk, amennyiben a „TURO RUDI” felirat szerepel a csomagolás belsejében. Ha ezen a helyen egy 9 jegyű kódot látunk, egy gyors regisztráció után már pályázhatunk is a nyereményekre.

A márka tavalyi nyári nyereményjátéka egyébként a 2017-es év egyik legjobb aktivitása volt, így „Az év legsikeresebb promóciója” versenyben ezüst díjjal jutalmazták, az ideivel pedig a jubileum miatt még inkább a fogyasztók kedvében szeretne járni.

A sorsjegyes játékban az 50-es szám is fontos szerepet kap, hiszen a korábbiaktól eltérően nem óránként, hanem 50 percenként sorsolnak ki egy-egy ajándékot.

Pottyos promo_02

Természetesen, ha az azonnali játékkal nem sikerül nyernünk, pályázhatunk a heti-, illetve a főnyereményekre is. A heti ajándékokhoz egy héten belül négy kódra van szükség, míg a fődíjakhoz a játék ideje alatt tízet kell feltölteni.

„A Pöttyös márka félévszázados születésnapja alkalmából különleges nyereményjátékkal készültünk és olyan minőségi ajándékokat válogattunk össze, amelyekkel szélesebb körben is örömet szerezhetünk fogyasztóinknak. Reméljük, hogy sokan velünk játszanak majd a tavasz végi, nyár eleji időszakban, hogy a nyaralás alatt már használni is tudják a Pöttyös strandfelszerelést vagy a MOJO és Apple eszközöket” – mondta el Lanczinger Beatrix, a kampány menedzsere.

A promóció május 7-től július 15-ig tart.
(BrandTrend)