Kategória: Képes hír és Reklámpiac.

Admin kategória: Képes hír.

A Reebok múlt hónapban jelentette be hosszútávú együttműködésének kezdetét a népszerű izraeli modell-színésznővel, Gal Gadottal. Szerencsére nem kellett sokat várni a filmcsillag és a sportszergyártó első közös kollekciójára, sőt ezúttal az új fitneszruházatok mellett egy exkluzív edzéstervvel igyekszik mozgásra ösztönözni a nőket a Wonder Woman sztárja.

Gadot aktívan harcol a női egyenjogúságért, támogatja a feminista törekvéseket, részt vesz különböző alapítványok gyűjtési akcióiban és férjével együtt teljes harmóniában neveli két gyermekét.

A Reebok – a színésznőhöz hasonlóan – mindig is kiemelt figyelmet fordított a nők támogatására és bátorítására, így már a nyolcvanas években is úttörőnek számított a sportszergyártó cégek piacán. A márka a világon elsőként dobott piacra kifejezetten nők számára tervezett fitnesz ruházatot, de ez a merész és innovatív hozzáállás jellemzi filozófiájukat napjainkban is.

Gal-Gadot

„A mozgás mindig is szerves része volt az életemnek. A fitnesznek köszönhetően erősebbé, kitartóbbá és magabiztosabbá váltam” – hangsúlyozta Gal Gadot, a Reebok Family legújabb tagja.

Az új kollekció darabjai a harcművészetek és a HIIT (High Intensity Interval Training) edzések mozdulatsoraihoz is kényelmes, egész testet támogató viseletet biztosítanak, így a modellek között a kezdők és a fitnesz-szuperhősök egyaránt megtalálhatják kedvenceiket.

A teljes – sportmelltartókat, edzőcipőket és táskákat tartalmazó – kollekció és a színésznő edzője által összerakott, öt részből álló core workout program elérhető a Reebok.com/gal_gadot oldalon.
(BrandTrend)