Kategória: Képes hír és Reklámpiac.

Admin kategória: Képes hír.

Hajnóczy Soma lett a Europcar Autókölcsönző új arca, aki humoros és egyedülálló trükkjeiről vált világszerte népszerűvé. A Europcar a bűvész világbajnok személyiségével egy olyan arccal gazdagodott, aki hitelesen képviseli az autókölcsönzésben rejlő lehetőségeket és igazodik a cég „moving your way” filozófiájához.

„Izgatottan vágunk bele ebbe az együttműködésbe. Soma már az első megbeszélésen szó szerint elvarázsolt minket. Mindig jó és motiváló egy olyan ember bevonása a vállalatunk életébe, aki teljesen más szemszögből és kreatív módon közelíti meg a Europcar által nyújtott szolgáltatásokat. Somától csak egy dolgot kértem, hogy bármilyen trükköt is készít majd az autónkkal, lehetőleg ne tűntesse el egy az egyben. Bízom abban, hogy ez az egyedülálló együttműködés mind a két fél számára sikeres lesz” – nyilatkozta a közös munka kapcsán Mag. Szabó Atilla, a Europcar Autókölcsönző ügyvezetője.

Europcar_Hajnoczy Soma

„Nagy megtiszteltetés számomra, hogy egy olyan nagy nemzetközi cégnek leszek az arca, mint a Europcar. A munkámból adódóan folyamatosan úton vagyok, fellépések miatt járom az országot, ezért fontos számomra, hogy egy megbízható és kényelmes autóm legyen. Szerencsére szeretek is vezetni és új autókat kipróbálni. Érdemes figyelni a YouTube csatornámat és közösségi média felületeimet, mert tapasztalataimat és videós beszámolóimat ott fogom megosztani” – tette hozzá az együttműködés kapcsán Hajnóczy Soma.
(BrandTrend)