Kategória: Hír és Reklámpiac.

Admin kategória: Hír.

A világ legnépszerűbb csokoládéi falatnyi formában is debütáltak a piacon: a Snickers, Twix és Mars Bites termékek továbbra is az ikonikus ízkombinációt és a megszokott hozzávalókat tartalmazzák, a visszazárható csomagolásba rejtett kockák azonban sokkal praktikusabbak a korábbi kiszerelésnél.

A csokoládé, mogyoró, karamell és nugátkrém együttesének köszönhetően a Snickers Bites minden kockája igazi energiabomba. Akár barátokkal indulunk szurkolni a kedvenc focicsapatunknak, akár egy hétvégi kirándulást tervezünk a szabadba, jó, ha ott lapul a táskában.

Bites_snickers_136g_3D

A Twix Bites a jól ismert rudacskák helyett apró kockákba rejtve kényeztet a csokoládé, karamell és ropogós keksz hármasával. Egy zacskó harapnivaló édesség a délutáni tea vagy kávé mellé, amit egy-egy jó történet mellett a kollégákkal is megoszthatunk.

Bites_twix 140g_3D

A nugáttal és karamellel töltött Mars Bites falatoknak éppolyan nehéz ellenállni, mint a nagyobb kiszerelésű csokoládészeletnek. Legyen szó egy hétvégi partiról vagy a kedvenc esti sorozatunkról, az apró falatkák tökéletes jutalmat jelenthetnek egy hosszú nap végén.

Bites_mars 136g_3D
(BrandTrend)