Kategória: Képes hír és Reklámpiac.

Admin kategória: Képes hír.

A HMD Global, a Nokia telefonok otthona egy városnéző buli keretében mutatta be a Nokia 8 okostelefonokat, melyek három újdonsággal lépnek be az androidos készülékek piacára.

Nokia8-1028

A november 3-i Anjunadeep Budapest koncertre készülő Budapest Calling és a Nokia közös városnéző bulija során a Budapest Bothie Buson közismert hazai bloggerek és youtuberek vettek részt, akik elsőként próbálhatták ki a Nokia 8 készülékek egyedi funkcióját, a Bothie-t. Az eddig hazánkban még nem látott kétórás fővárosi buszos városnéző bulizás alatt az Indigo Theory szettjei gondoskodtak a jó hangulatról, a vicces parti kellékek pedig még inkább színesítették az eseményt, miközben a résztvevők a legújabb Dual-Sight funkcióval ellátott Android telefonokkal örökíthették és oszthatták meg képeiket, videóikat.

Nokia8-1202

A Nokia 8 egyidejűleg képes kihasználni az elő- és hátlapi kamerájában rejlő lehetőségeket, így téve felejthetetlenné az októberi buszos eseményt is, ahol többek között Adele, Lewis Hamilton, Elvis Presley és Ron Weasley maszk mögé bújt népszerű véleményformálók készítettek közös Bothie-kat.
(BrandTrend)