Kategória: Képes hír és Reklámpiac.

Admin kategória: Képes hír.

Hiába tombol a zord idő odakint, ha otthonunkban könnyedén melegséget és ünnepi hangulatot teremthetünk. A Nespresso Limited Edition ünnepi kollekciója vidámsággal és színekkel élénkíti a karácsonyi készülődést: a legújabb kávék ízét és különleges dizájnú csomagolását a klasszikus cukorkák és édességek világa ihlette.

A Nespresso most három Variations kávét kínál, és mindegyik alapja a Nespresso Livanto, amely dél- és közép-amerikai Arabica kávék keverékéből készül. Ez egy rendkívül kiegyensúlyozott kávé, amelynek pörkölt, karamellás ízjegyei harmonikusan érvényesülnek az új kávéőrleményekben. Mindhárom limitált kapszula 6-os intenzitással bír a Nespresso 12 fokú intenzitási skáláján, és a legjobb ízjegyek espressoként (40 ml) elkészítve bontakoznak ki.

nespresso

A pompás ajándékkollekció megalkotásához a Nespresso az ismert tervezőpárost, a Craig&Karlt hívta segítségül. Mindketten szeretik az egyszerű formákat színpompás mintákkal és fanyar humorral párosítani. A duó jellegzetes színekkel és mintákkal díszítette a Nespresso Limited Edition őrleményeket és azokat a különleges kiegészítőket, amelyek bármely kávérajongó számára tökéletes ajándékot jelentenek.

„A Nespresso Variations ízeit a régi idők édességei ihlették, és ez rendkívül ösztönzően hatott ránk. Mindvégig ügyeltünk arra, hogy a dizájn nagyon is mai legyen, mégsem féltünk felhasználni a múltat idéző, klasszikus csíkos nyalóka motívumait, hiszen ez úgy ébreszt nosztalgikus érzéseket, hogy a vásárló közben modern, merész grafikában gyönyörködhet. Azt is imádtuk az egészben, hogy a csíkok olyan megjelenést kölcsönöznek ezeknek az apró, kúp alakú kapszuláknak, mintha maguk is cukorkák lennének” – mesélte Craig és Karl.
(BrandTrend)