Kategória: Hír és Reklámpiac.

Admin kategória: Hír.

A Profession.hu kékgalléros állásokat kínáló mobil alkalmazása a felhasználók lakóhelyéhez közeli, naprakész álláshirdetéseket kínál. Kedveltségét leginkább annak köszönheti, hogy a végletekig leegyszerűsíti a jelentkezés módját: a Mobil Munka felülete könnyen áttekinthető, használata gyors, a jelentkezéshez nem kell önéletrajzot csatolni.

A Mobil Munka segítségével jelentkezők többsége recepciós vagy egyéb irodai munkakörben, hostként vagy hostessként szeretne dolgozni, de népszerűek a vendéglátós és szállodai, eladó, értékesítői és a könnyű fizikai munkák is – derül ki a Mobil Munka felhasználói között végzett kutatásból. A kínálat dinamikusan változik: a legkeresettebb munkakörök mellett számos olyan szakmunka lehetőséget is hirdetnek, amelyre a folyamatos munkaerőhiány jellemző.

Az applikáció ismertségének növelésére bevállalós kampányt indított szeptemberben a Profession.hu: az állásportál ezúttal Mucsi Zoltán színművésszel dolgozik együtt, akitől megszokhattuk a szabadszájú, karakteres, ütős fellépést. A reklámfilm csak online csatornákon érhető el: a főszereplőtől származó, több mint 140 ezres követőtáborhoz eljutó megosztás adja a megjelenések törzsét, amelyet YouTube, illetve Facebook megosztások sokszoroznak majd. A vírusvideót a fővárosban citylight plakátok támogatják, üzenetük a filmes anyagéra rímel: Lazán, faszán, egyszerűen.
(BrandTrend)