Kategória: Hír és Reklámpiac.

Admin kategória: Hír.

Magyarország egyik legkedveltebb futóversenyén, a 32. Wizz Air Budapest Félmaratonon a rajthoz álló több mint tízezer egyéni nevező, köztük a világ 70 országának, 2500 lelkes sportembere Cornexi zabszeletekkel pótolhatta az energiát. A 21 kilométeres táv során nemcsak az élményt, de a kilométereket is sokan megosztották párban vagy trióban. A számos ismert személyiség, mint Dombi Tibor és Lisztes Krisztián volt válogatott labdarúgók, Dr. Zacher Gábor toxikológus, Tótka Sándor világ- és Európa-bajnok kajakozó és Váczi Eszter jazz énekesnő mellett sportrajongók, családok, valamint négy 80 év feletti futó neve is szerepelt a rajtlistán. A rendezvényt követően ők, a többi versenyzővel együtt vehették az irányt a márka standja felé, ahol megismerkedhettek az egyre szélesedő portfólióval, köztük az idei újdonságokkal, a banános zabszelettel, valamint a hat ízben kapható instant zabkásával.

A lelkes futók szeptemberben a márka által idén ugyancsak támogatott Tihanyi Félmaraton Fesztivál kisöccsének nevezett II. Mapei Szigligeti Félmaratont sem hagyhatták ki a sorból, hiszen mindkét város amellett, hogy egy ékszerdoboz, ahol jókat lehet enni-inni, kirándulni, futásra is tökéletesen alkalmas. „A Cornexi márka a kezdetek óta elkötelezett az egészséges táplálkozás és az aktív sport mellett. A Szigligeti Félmaraton támogatása mellett szólt az is, hogy a verseny zöld szemléletű, a szervezők ugyanis vállalták, hogy a helyszínen minden 1000. látogatója után egy fát ültetnek el a strandon” – mondja Szőke Imola, a Cornexi key account managere.

A szeptember 24-én rajtoló III. Szeged Nova Futónap, mint családi sportrendezvény, a mozgás fontosságát, a rekreáció pozitív hatását állítja középpontba. A befutók itt is találkozhatnak a befutócsomagban a Cornexi zabszeleteivel, de a rendezvényre ki is települ a márka. Ami pedig igazán emlékezetessé teszi a programot, hogy a Cornexi munkatársai maguk is lefutják az 5 km-es távot. Ebben segítségükre lesz Kleiber Krisztina, a márka dietetikusa, aki a sportrendezvények kapcsán kifejtette, miért tartja kiemelten fontosnak a zab, mint tápanyagforrás bevitelét: „A zab számos vitamint, ásványi anyagot, antioxidánst, valamint jó hatékonysággal beépülő növényi fehérjét tartalmaz. Mivel a fehérje szervezetünk egyik építőköve, testünk megfelelő működéséhez elengedhetetlen annak egészséges formában történő bevitele, különösen egy-egy olyan, nagy energiát elégető sporttevékenység során, mint a futás.”
(BrandTrend)