Kategória: Képes hír és Reklámpiac.

Admin kategória: Képes hír.

Az Equipment kollekció az 1991-es debütálását követően hihetetlen gyorsasággal vált a korszak egyik legnépszerűbb sportviseletévé. A saját korukban minden trendet és szabályt felülíró EQT darabok egyetlen dologra fókuszáltak: a lényegre. A kollekció megszabadult mindentől, ami szükségtelen, és létrehozta a sportolók számára kifejlesztett, maximális kényelemmel és tartással bíró Equipment termékcsaládot.

Az adidas Originals tervezőmérnökei időről időre visszanyúlnak a klasszikus darabokhoz, hogy azokat a legújabb innovációkkal ötvözve létrehozzák az időtálló darabok tökéletes jelenkori változatait. Az Equipment család esetében a megújulásra 2017-ben kerül sor. Az új EQT kollekció egyszerre tiszteli és újraértelmezi az eredeti darabok szellemiségét; a prémium anyagokat és a funkcionális szerkezetet ezúttal progresszív designnal és merész színpalettával turbózták fel.

EQT_BUDAPEST_Metha (2)

„Az új EQT kollekció a letisztultságot és az eredetiséget képviseli, éppen ezért olyan művészeket és alkotókat vontunk be a 2017-es EQT_BUDAPEST kampányba, akik egyértelműen tükrözik az Equipment filozófiáját, a művészetükben és a személyiségükben egyaránt” – mondta Végső Péter, az adidas hazai brand managere.

Az EQT_BUDAPEST kampányt az adidas hazai csapata álmodta meg azzal a céllal, hogy szereplőin keresztül bemutassa, hogyan is inspirálja a jelent a múlt hagyománya. A fotósorozatban a Punnany Massif alapítótagja, Wolfie mellett Dj Naráról, Metháról, illetve a Fifty Pairs of Shoes bloggeréről, Nagy Viviről is készültek kilencvenes éveket idéző képek.

 „Örülök, hogy engem kértek fel a fotósorozat elkészítésére, hiszen a kilencvenes évek stílusa tökéletesen passzol az ízlésvilágomhoz. A fotók készítésekor az eredetiség hangsúlyozására törekedtem, és nagyon érdekes volt látni azt, ahogyan a teljesen különböző személyiségű modellek magukra ismernek az EQT kollekcióban” – árulta el a kampány fotósa, Szombat Éva.

adidas 007

Az EQT_BUDAPEST fotósorozat szeptember közepétől lookazine formátumban is elérhető lesz az adidas Originals darabok budapesti árusítóhelyein.
(BrandTrend)