Kategória: Képes hír és Reklámpiac.

Admin kategória: Képes hír.

A BACARDÍ idén immár harmadik alkalommal van jelen impozáns bulihelyszínnel a Szigeten.
A Nagyszínpaddal szemben álló CASA BACARDÍ a fesztivál egyik legnagyobb és legfeltűnőbb kitelepülése, ahol a szigetezők megtapasztalhatják az igazi Sound of Rum életérzést.
A CASA BACARDÍ a fesztivál minden napján partikkal várja a vendégeket, akik megkóstolhatják a különböző BACARDÍ rumalapú koktélokat.

A BACARDÍ-nál mindig is kiemelt figyelmet fordítottak arra, hogy megőrizzék a márka gyökereit: ezt jelképezi a CASA BACARDÍ karibi jegyeket felvonultató építménye is. A Kubából származó BACARDÍ rumok ennek megfelelően a karibi életérzést fejezik ki, amelynek a pikáns ételeken és a hűsítő italokon túl meghatározó elemei a jól táncolható, szenvedélyes dallamok is.

CasaBacardi2017_6136

Ez a dallamvilág pedig az ún. Sound of Rum, amely a karibi hangzást a legfrissebb zenei stílusokkal elegyíti, elmosva a műfajok közötti határokat. A Sound of Rum mára zenei mozgalommá vált, amelyben felfedezhetők a legkülönfélébb elektronikus irányzatok – a trap, a twerk, a moombathon, a dancehall –, de a pop és a reggeae motívumai is.

A Sound of Rum ebből a változatosságából adódóan kultúrák különleges zenei találkozása, amely magában hordozza a nyitottságot, a befogadást és a sokszínűséget, vagyis mindazon értékeket, amelyek a BACARDÍ márkát milliók kedvencévé tették.
(BrandTrend)