Kategória: Képes hír és Reklámpiac.

Admin kategória: Képes hír.

Natúr sportkrémet hívott életre az izomfáradtság kezelésére Király Gábor 108-szoros magyar válogatott kapus a Magister Products natúrkozmetikumokkal együttműködve. A Haladás védőjének elsődleges célja az volt, hogy egy olyan, 100%-ig természetes masszázskrémet készítsen, amellyel hatékonyan kezelhetőek az izomhúzódások, az izomfájdalmak és az izomgörcsök, nagymértékben támogatja a sportolás utáni regenerációt, valamint zárt baleseti sérülések időszakában ápolási céllal használható.

K1RALY_sportkrem_2

„Közel egy év közös munka és tesztelés után született meg a K1RALY Sportkrém, amellyel azoknak a sportolóknak és sportkedvelőknek szerettünk volna alternatívát kínálni, akik mellőzni kívánják a mesterséges összetevőkkel rendelkező izomlazító krémeket és előnyben részesítik a koncentrált gyógynövény alapú, magyar termékeket.

Ildikó a Magisterrel olyan márkát hozott létre, amely megreformálta a hazai natúrkozmetikai vonalat. A nagy múltra visszatekintő, gyógyszerkönyvi növényi alapanyagokat ötvözi a modern organikus vajakkal, minősített bio olajokkal és a professzionális hatóanyagokkal. Szakmai felkészültsége jelentette számomra a garanciát arra, hogy valóban minőségi masszázskrémet alkotunk. A készítménnyel emellett egy új kategóriát hívtunk életre, amely további utakat nyit meg a K1RALY termékportfólió bővítésében” – mondta a labdarúgó.
(BrandTrend)