Kategória: Képes hír és Reklámpiac.

Admin kategória: Képes hír.

Heidi Klum és a Lidl mindenki számára elérhetővé teszi a minőségi divatot. A Lidl ezzel a divatkampánnyal felértékeli ruházati kínálatát a vásárlók számára, emellett sokszínűséget és divatos újdonságokat ajánl.

Heidi Klum saját kollekciót tervezett a Lidl számára, amelyen kézírása is szerepel. A Lidl vásárlói az év végén találkozhatnak majd az exkluzív kínálattal„Remélem, hogy tetszeni fog a Lidl számára létrehozott kollekcióm. Nagy örömet jelentett számomra ez a munka… Hozzám hasonlóan a Lidl is komoly igényt támaszt a szuper áron elérhető jó minőségű termékek iránt. Hiszen a divatnak örömet kell jelentenie, és ezt mindenki számára elérhetővé kell tenni!” – mondta Heidi Klum az együttműködés bejelentésekor.

Pressebild_HK (1)

A divatkampány tartós lendületét a „Lidl divathét” adja: ez egy hosszú távra tervezett értékesítési platform, amelyen a Lidl globális divatkínálatát prezentálja. A „Lidl divathét” évente többször, nemzetközi szinten minden Lidl áruházban megrendezésre kerül. A kiskereskedelmi egységekben kizárólag ezekben a heteken kerül sor a divatkollekció bemutatására. A kezdő lépést Heidi Klum teszi meg.

„Heidi tökéletes inspirációs forrást jelent. Otthonosan mozog a divatvilág nagyvárosaiban, energiát és életörömet sugároz, emellett megmaradt természetesnek. Heidi a megfelelő ember a Lidl és vásárlóink számára!” – mondta el Tőzsér Judit, a Lidl Magyarország PR vezetője. „Nagyon örülünk, hogy a „Lidl divathét” keretében elsőként mutathatjuk be Heidi kollekcióját.”
(BrandTrend)