Kategória: Képes hír és Reklámpiac.

Admin kategória: Képes hír.

A 2017. május 27-én 14 órakor, a festői Belső-tó partjáról rajtoló Tihanyi Félmaraton Fesztivált idén a Cornexi is aktívan támogatja. A befutók zabszeletekkel pótolhatják az elveszített energiát.

A Cornexi dietetikusa, Kleiber Krisztina  maga is résztvevője lesz a tihanyi futásnak: „A zab számos vitamint, ásványi anyagot, antioxidánst, valamint jó hatékonysággal beépülő növényi fehérjét tartalmaz, amely mellett ott van az összes növényi összetevő. Mivel a fehérje szervezetünk építőköve, testünk megfelelő működéséhez elengedhetetlen annak egészséges formában történő bevitele. Fogyasztása kiemelten ajánlott egy-egy olyan, nagy energiát elégető sporttevékenység során, mint a futás.” A rendezvény előtt, illetve utána a Cornexi standnál az érdeklődők személyesen is beszélgethetnek a dietetikussal az egészséges táplálkozás és életmód ügyes-bajos dolgairól.

cornexi_tihany_1280x640-02

Ugyanezen a napon, 11:15-kor Mátrafüredről rajtol a Kékes Csúcsfutás, amelynek indulóit egy-egy zabszelet egészséges energiája segíti majd a Magyarország csúcsára vezető útjukon.

A hazai tulajdonban lévő élelmiszeripari márka idén az eddigieknél is aktívabban kívánja támogatni a nagy múltra visszatekintő, az aktív és egészséges életmódot folytatók körében népszerű sporteseményeket. „Célunk, hogy a termékeinkkel ne csak a boltok polcain találkozzanak a fogyasztóink, hanem olyan rendezvények, események kapcsán is, amelyek a sport és az egészséges életmód mellett régóta elkötelezettek” – tette hozzá Szőke Imola, a Cornexi key account managere.
(BrandTrend)