Kategória: Képes hír és Reklámpiac.

Admin kategória: Képes hír.

A MOM Park Galéria alapítása óta kiemelt figyelmet fordít a feltörekvő művészek, alkotók bemutatására. Legújabb kiállításukban népszerű graffiti művészek működtek közre, a képeket pedig jótékony céllal értékesítésre is bocsájtják.

Idén nyáron a bevásárlóközpont átalakítása során a belső terek takarófelületeinek dekorálására a hazai street art 10 ismert képviselőjét kérték fel, hogy mutassák meg saját stílusukban, számukra mit jelent az átépítés jelszava, a „WORK HARD, SHOP HARD”.

Az ennek jegyében született graffiti művek több mint egy hónapig voltak átmeneti díszei a MOM Parknak, egyes elemei pedig kiemelhető akvarell lapokra készültek. Ezekből készült most absztrakt kiállítás az üzletház lounge részén, melynek keretében lehetőség nyílik a képek megvásárlására is.

kortars-muveszettel-a-beteg-gyermekekert

“A MOM Park Galéria időről-időre teret ad olyan kezdeményezéseknek, amelyek fontos társadalmi kérdésekre és problémákra hívják fel a figyelmet, emellett feladatunknak tekintjük a magyar művészek és feltörekvő alkotók népszerűsítését is” – emelte ki Szegedi Anna, a MOM Park marketing és PR vezetője.

A bevétel felajánlásával nemes cél mellé áll a bevásárlóközpont: az Őrzők Alapítvány közreműködésével a Tűzoltó Utcai Gyermekklinika ambulanciáján található baba-mama helyiséget újítják fel, megteremtve a lehetőséget, hogy az édesanya intim és meghitt környezetben szoptathassa a kisbabáját, amíg a kezelésekre várnak.

“A Tűzoltó utcai Gyermekklinika külön figyelmet szentel a gyógyulási feltételek javításának, valamint a klinikai körülmények korszerűsítésének. A baba-mama intim sarok felújítása mindezeken túl hozzájárul a családi egység megtartásához is, biztosítva a daganatos és leukémiás csecsemők és kisgyerekek igényeinek legmegfelelőbb kiszolgálását” – tette hozzá Prof. Dr. Szabó András klinikaigazgató.
(BrandTrend)