Kategória: Hír és Reklámpiac.

A Sziget Fesztivál ideje alatt, augusztus 17-ig igazi fesztivál hangulatot teremt az Auchan óbudai áruházában, és ahogy minden évben, idén is bővített, a fesztiválozók igényeire szabott termékekkel és szolgáltatásokkal várja vásárlóit. Az áruház ebben a kiemelt időszakban csaknem az átlagos napi forgalom duplájára, naponta körülbelül 16 000-17 000 vásárlóra számít, a zavartalan kiszolgálás érdekében megemelt számú munkaerő áll a betérők rendelkezésére. Sőt, az ország 19 Auchan áruházában a készlet erejéig fesztivál jegyek is beszerezhetőek még.

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján a legkeresettebb termékek ez idő alatt a kézi vízpermetezők, horgászszékek, sátrak, matracok és a polifoam, melyből több mint 1000 darabot értékesít ilyenkor az áruház. Az Auchan nagy hangsúlyt helyez a sátorozás további kiegészítőire is, így a fesztiválozók több féle kispárna, pléd és hálózsák közül válogathatnak majd. Szintén sok fesztiválozó keresi a különféle szeszesitalokat, chipseket, kekszeket, vitaminokat, illetve a gyorsételeket és hidegkonyhai termékeket, szendvicseket is. Emellett az áruház szélesebb grillkínálattal, napi menükkel várja a fesztiválozókat, a grillmenük már 499 forintos áron elérhetőek lesznek.

Ahogy minden évben, idén is lesznek az áruház területén akkumulátor töltőállomások, ahol a vásárlás ideje alatt mobileszközeiket tölthetik az áruházba betérők. Benépesül a parkoló is: többek között street-food és hideg fröccsöt kínáló kitelepülések várják a megfáradt bulizókat, emellett párakapuk, árnyékot biztosító óriás sátor, információs pontok, mobil toalettek és csomagmegőrzők állnak majd a vásárlók rendelkezésére.

Az Auchan Óbuda a megszokott nyitvatartással, reggel 5 órától 22 óráig, illetve vasárnap reggel 8 órától 20 óráig várja a vásárlókat. Azok, akik pedig még nem vették meg a belépőjüket a Sziget Fesztiválra, a 19 magyarországi Auchan áruház Vevőszolgálatain még megtehetik, ahol napi jegyeket is értékesítenek még a készlet erejéig.
(BrandTrend)