Kategória: Képes hír és Reklámpiac.

Admin kategória: Képes hír.

A KLUB Trocadero egy olyan összművészeti projekt, ami egy rendhagyó koncepción – egy fejezetenként megjelenő könyvön – belül egyesít több alkotási területet. A videó megjelenése kapcsán a KLUB TROCADERO csapata guerilla aktivitásként színes kutyakakikkal szórta tele a belvárost a klippremier napján, hogy megmutassa – megérkezett Jupiter Hombár és dala, a DAS IST EIN BOMBA.

guerilla04

A történetet a koncepció kitalálója, Persely Tamás, a HPS reklámszövegírója kelti életre a könyv illusztrátora, But Enikő, a LavaLava-ból ismert dj, illetve szintén HPS-es senior copywriter, Tollner Dávid, a tehetséges fiatal operatőr, Szalai Márk, valamint Budai Balázs rendező és vágó közreműködésével.

guerilla05

Az ötlet egyediségét az adja, hogy a fejezetekben megismert karakterek mindegyikéhez az illusztráció mellett egy zenei stílusban hozzá illő dal, valamint alkalmanként videoklip is tartozik. Ezáltal a megjelenő epizódok végül a teljes könyv mellett egy konceptalbumot is kiadnak majd.

A könyvből ezidáig 3 fejezetet publikáltak, valamint most megérkezett az első videoklip, a DAS IST EIN BOMBA, ami a történet agresszor kutyájának, Jupiter Hombárnak a karakteréhez kötődik.

guerilla07

Ebben a négy lábon járó public enemy színes kutyakakikkal küldi tele a várost, amibe belelépve a település lakói megbabonázott technó zombikká változnak.

A dal 2015 őszén, Persely Tamás és Tollner Dávid (LavaLava) első zenei együttműködése eredményeként készült Puha Szabolcs hangmérnöki közreműködésével.

guerilla08

Ezt követően a csapat 2016. márciusában forgatta le 3 nap alatt több megragadó tatabányai helyszínen a klip anyagát. A videó Budai Balázs rendezői munkája, amit Szalai Márk operatőrrel, Tihanyi Csilla gyártásvezetővel, valamint Elliot Parker stlylisttal hoztak létre.

A TROCADERO pszichedelikus sztorijának középpontjában egy introvertált kis srác, Robika áll, aki zárkózottsága ellenére nagyon szeretne részt venni egy nagyvilági buliban. Ezért egy estén meglátogatja őt Szociális Bagoly, aki arra teremtődött, hogy segítsen az embereknek beilleszkedésben.
A könyv fejezeteiben ennek a két szereplőnek az utazását követhetjük végig a valóság és képzelet határán egyensúlyozva, mialatt újabb és újabb tagját ismerhetjük meg a KLUB-nak.
(BrandTrend)